Manchester City FC objavio globalno partnerstvo s Midea Grupom

Manchester City najavio je novo globalno partnerstvo s vodećim svjetskim proizvođačem potrošačke elektronike, Mideom.

Frigo-kor je od 1999. godine ekskluzivni uvoznik i distributer Midea klimatizacije za Hrvatsku i Sloveniju i iznimno nam je zadovoljstvo predstaviti vam ovo partnerstvo.

Omar Berrada, izvršni direktor Manchester Cityja, zaželio je dobrodošlicu Midei u City obitelj riječima: „Sada kada ulazimo u drugu polovicu sezone, sretni smo što smo se udružili s vodećim brendom poput Midee, koji nas je impresionirao svojim poslovanjem i ambicijama. Povezivanje s organizacijama koje imaju sličnu filozofiju kao mi za nas je jako važno i uzbuđeni smo što će ovo partnerstvo zaživjeti. ”

Brando Brandstaeter, voditelj odjela za robne marke i komunikaciju u Mideinom odjelu za međunarodno poslovanje, komentirao je: „Midea je vjerojatno jedna od najvećih tvrtki koje su mnogi potrošači širom svijeta tek postali svjesni. Imamo jedan od najopsežnijih svjetskih asortimana u industriji kućanskih aparata. Već 2 godine tražimo pravog partnera i uzbuđeni smo što smo našli savršenog partnera u Manchester Cityju, timu koji dijeli našu filozofiju da uvijek dajemo više za svoje obožavatelje. Dijelimo iste vrijednosti i uvjereni smo da će nas sinergija ovih dviju marki odvesti na potpuno novu razinu. ”

MANCHESTER CITY FC

Manchester City FC engleski je klub Premier lige koji je osnovan 1880. godine pod imenom St. Mark’s West Gorton. Službeno je postao Manchester City FC 1894. godine i od tada je osvojio brojne naslove.

MIDEA GLOBAL

Midea je jedna od više od 10 robnih marki u okviru kućanskih aparata Midea grupe, vodeće svjetske visokotehnološke tvrtke koja je 2019. na globalnoj listi Fortune 500 zauzela 312. mjesto.

Osnovan 1968. godine, Midein odjel kućanskih aparata nudi jedan od najopsežnijih svjetskih asortimana u industriji kućanskih aparata: klimatizaciju (komercijalna i stambena rješenja klimatizacije), hladnjake, perilice rublja, velike kuhinjske i kuharske uređaje, male kuhinjske aparate i druge uređaje, rasvjetu…

Midea je, prema izvještaju Euromonitora:

broj 1 svjetski proizvođač potrošačke elektronike,
broj 1 svjetski brend za obradu zraka,
broj 1 svjetski proizvođač velikih aparata i
broj 1 svjetski brend malih uređaja za kuhanje.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *