Usluge​

Što sve radimo?

ELKON servis neprestano prati trendove tržišta i zahtjeve korisnika. U nastojanju da postanemo pouzdan i kvalitetan partner konstantno proširujemo obujam posla i spektar usluge. Sigurni smo da ćemo brzo i kvalitetno ispuniti sve Vaše zahtjeve.

Kao ovlašteni distributeri i serviseri renomiranih brandova možemo Vam garantirati kvalitetnu i potpunu uslugu montaže, održavanja i servisa profesionalnih i kućanskih uređaja …

U ponudi servisa nudimo kvalitetnu i potpunu uslugu od izvida, izrade projekta i ponude te montaža, puštanje u pogon i održavanja rashladnih komora. Bez obzira na veličinu rashladne komore, radi li se o minus ili plus komori, instalacija komore od strane našeg servisa je brza i profesionalna.

Elektronički uređaji (TV, Audio)

Ovlašteni smo servis za popravak malih kućanskih aparata i audio-video opreme za brojne poznate svjetske proizvođače. Svu elektroničku opremu poput: televizora, glazbenih linija, računalnih monitora i drugih raznih elektroničkih uređaja…

Elkon servis nudi tehničko održavanje objekata. Tehničko održavanje obuhvaća sve vrste popravaka i redovnog servisiranja uređaja i instalacija unutar i izvan Vašeg objekta. Brzo, kvalitetno i povoljno!

Nudimo Vam klima uređaje za različite namjene, za grijanje i hlađenje, velike i male prostore. Bez obzira na konfiguraciju Vašeg prostora pronalazimo idealno rješenje za Vas i predlažemo modele koji će odgovarati svim Vaših zahtjevima. .

Adresa

Vinogradska 9
31500 Našice
Hrvatska

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 16:00
Subota: 08 :00 – 12:00
Nedjelja: ne radimo

Kontakt

Telefon: 031 / 615 – 090
Mobitel: 098 / 92 90 699
Email: servis@elkon-servis.hr