O tvrtki Elkon​

Profesionalci od 1996. god.

Preko 20 godina iskustva

Servis Elkon osnovan je 1996. godine i osnovna djelatnost su bili popravci kućanskih aparata. Vlasnik servisa je Zvonko Katavić koji ima dugogodišnje radno iskustvo u ovom području. Danas je servis znatno proširio opseg djelatnosti na ugradnju i održavanje klimatizacijskih uređaja i sustava. Vršimo projektiranje, montažu i servisiranje rashladnih i ventilacijskih sistema svih veličina. U okviru djelatnosti servisa je i održavanje te montaža profesionalnih uređaja u hotelima, restoranima i drugim poslovnim jedinicama. Najnovija djelatnost servisa Elkon je održavanje poslovnih i prodajnih prostora, što uključuje održavanje električnih instalacija, rasvjete, hlađenja, grijanja i ventilacije te manje građevinske zahvate.

Naše zaposlenike neprestano obrazujemo i usavršavamo njihova znanja kroz razne seminare i treninge koje organiziraju naši partneri.

Uz vrijedno i stručno osoblje, servis Elkon može se pohvaliti i novouređenim prijemnim prostorom kao i potpuno opremljenom radionicom i vozilima.

Cilj je prilagođavanje zahtjevima naših korisnika i neprestano praćenje  trendova u poslovanju. Zadovoljstvo dosadašnjih korisnika dokaz je da u tome uspijevamo i odličan poticaj za daljnji napredak

Adresa

Vinogradska 9
31500 Našice
Hrvatska

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Petak:
07:00 – 15:00
Subota: 08:00 – 12:00
Nedjelja: ne radimo

Kontakt

Telefon: 031 / 615 – 090
Email: servis@elkon-servis.hr